verseny

2018.05.07. 09:36

Újra olvasóink családi receptjeit várjuk

2018 végén megjelenő szakácskönyvünkben újra az Önök receptjeire építünk. Az album címe: Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól.

Vas Népe

A könyv lektora Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke (jobbról) Fotó: Médiaworks

A könyv a hagyományos előétel, leves, főétel, desszert négyesre épül, ám a témák között megjelenik a street food, a gyorsan elkészíthető, akár menet közben vagy kerti összejövetelen elfogyasztható finomság. A kezdő háziasszonyok kedvéért a könyv gasztronómiai lexikont és a modern konyhatechnológiákat ismertető kalauzt is tartalmaz. Az ételek egy részét beküldő olvasóinkkal együtt főzik, sütik meg a szakácsok.

A könyv lektora Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke (jobbról) Fotó: Médiaworks

Beküldési határidő: június 22. Receptjeiket a [email protected] e-mail címre, postai úton az 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. címre várjuk. A beküldők között két wellnesspihenést sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában