kihívás napja

2018.06.01. 13:23

A szombathelyi Magyarország legsportosabb tűzoltóparancsnoksága

Harmadik alkalommal lett a szombathelyi az ország legsportosabb tűzoltó-parancsnoksága.

Gulyás Regina Olimpia

 

Együtt sportoltak a szombathelyi tűzoltóság munkatársai Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

A versenyt a kihívás napja alkalmából rendezték országszerte május 30-án. 21 órán át kellett sporttevékenységeket végezni négy kategóriában: az intézmények, önkormányzatok, települések mellett most már a tűzoltóságokon is. A nagy múltú program célja, hogy felhívják a figyelmet a szabadidősport fontosságára. Élőben közvetítettük, ahogy a 16 tonnás tűzoltóautót húznak el – Gadó Andrással és nélküle is.

Magyarország legsportosabb Tűzoltóparancsnoksága” kategória győztesei (16 Tűzoltóparancsnokság nevezett be, 35. 745 percet mozogtak):

  • Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság
  • Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp
  • Debreceni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság
  • Péntek kora délután tájékoztatta a sajtót a Magyar Szabadidősport Szövetség Kihívás Napja szervező bizottsága az eredményekről. Mi gratuláltunk elsőként a szombathelyi tűzoltók kitartásáért. Először 2015-ben kapták meg a címet, melyet a Művészetek Palotájában vehettek át. Ezt követően egy év kihagyás után tavaly ismét az övék lett, ahogy idén is.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában