Köszönet a a türelemért

2018.06.25. 09:00

Díjak és könnyek a felsőbüki iskola évzáróján

Két osztályban összesen 35 diák vett búcsút általános iskolájától. A tanévzárón immár hagyományosan több helyi elismerést adtak át.

VN

Pócza Csaba igazgató búcsúzott a nyolcadikosoktól Fotó: Unger Tamás/ VN

 

Pócza Csaba igazgató búcsúzott a nyolcadikosoktól Fotó: Unger Tamás/ VN

Köszönet a a türelemért – ezt is hallhatták a tanárok, a szülők és az alsóbb évfolyamosok a búcsúzó nyolcadikosok üzenetében a Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskolában a tanévzárón. Pócza Csaba igazgató beszédében örömteli folyamatról számolt be: lassú, de folyamatos emelkedést mutat az iskola létszáma, ez a trend szembe megy az országos statisztikával. A búcsúzó nyolcadikosok meghatott szüleihez is szólt az igazgató: életük legnehezebb feladata előtt állnak, el kell engedni a gyerekeket. A bizonyítvány értékeléséhez jó tanácsot adott: kicsit túlértékeltek az érdemjegyek, hogy kettő vagy három, az fontosabb a focivébén – mondta. A tanévzárón adták át a Répce-vidék Kultúrájáért Alapítvány A Répce-vidék nyíló virága díját. A negyedikes meseíró és mesemondó, Szaksz Brigitta és mentora, Szabó Zoltánné vehette át, valamint a népdaléneklésben jeleskedő negyedikes, Varga Boglárka és mentora, Vázsonyi Ágnes zenetanárnő. Bük város Jó tanuló, jó sportoló díját Szekér Petra 7.b osztályos tanuló kapta idén. Az Ablánc-díjat Szabó Lili 8.b osztályos tanuló vehette át dr. Németh Sándor polgármestertől. Idén Varsányiné Horváth Erika tanítónő és Póczáné Smidéliusz Piroska tanárnő kapott Pedagógus szolgálatért emléklapot, negyven éves pedagógiai tevékenységért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában