szivárvány

2018.07.29. 17:46

Color Fesztivál a Történelmi Témaparkban

Nem véletlenül mondják: az ország legszínesebb rendezvénye. A szivárvány színeit szórták a fiatalok a Történelmi Témaparkban szombaton este a Color Fesztiválon.

Lutor Katalin

Harmadik alkalommal érkezett Szombathelyre a rendezvénysorozat, hogy megszínesítse a várost. A bulira érkező tömeg nagy részét a középiskolás korosztály képezte, sokan fehérben érkeztek: azon jobban mutat a színes por keveredése. Persze kimosható minden ruhából, és a bőrről is könnyen eltávolítható. A port egyszerre szórták a nagy show-hoz – visszaszámlálással.

 

Aztán egymást követték a színpadon a fellépők a szivárványszínű közönség előtt. A zenét is a korosztály ízléséhez válogatták: neves hazai dj-k és rapbandák váltották egymást: Whitenegro, Horváth Tamás, AK26 – végre élőben is hallhattuk és soha nem is mossuk ki a fülünkből, hogy: „A kutyáim alatt a pénzem, a falamon Tony Montana! Dolce, Vuitton, Rolex, Ray-Ban, Giorgio, Emporio, Prada! Fullon a kéró, héló, héló, tenger, kókusz, pálma! Tony, Tony, Tony, Tony, Tony Montana!” Aztán itt volt a Katapult DJ, Rico & Miss Mood és a Strong R. Akinek nem volt elég ennyi dübörgő basszus, az vonulhatott tovább az egyik éjszakai klubba, ahol még hajnalig tartott a színes buli. A villódzó fények között már el sem lehetett dönteni, hol kezdődik a fény – és hol ér véget a pólók új, szivárványos festése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában