kijáró

2018.08.30. 10:00

Ingyenes vállalkozói továbbképzés indul

Ingyenes gazdasági továbbképzés indul érettségizetteknek szeptembertől. Üzemgazdaság, könyvvitel, jogi és informatikai alapok – négy félévben.

VN

A végén állami vizsgát tesznek

Fotó: Shutterstock

 

A végén állami vizsgát tesznek
Fotó: Shutterstock

Üzleti képzés indul a Felsőőri Kereskedelmi Akadémián (BHAK Oberwart) szeptembertől – írja a volksgruppen.orf.at. A négy féléves gazdasági továbbképzési programban hallgatók az üzemgazdaság, a könyvvitel alapjait és az ezekhez szükséges jogi és informatikai ismereteket sajátíthatják el. Mindehhez üzleti tréning társul a projektmendzsment, a gazdasági informatika, az irodamenedzsment és az üzleti angol nyelv oktatásával. A továbbképzés emellett a kisvállalkozások menedzsment feladataira is külön fókuszál. A tanulók a képzés során megismerkednek a kis- és középvállalkozások alapításának és vezetésének feladataival. Az üzemgazdasági tudnivalókat pedig gyakorlatorientált szemináriumokon mélyíthetik el a résztvevők. A távoktatás mellett személyes konzultációs alkalmak is lesznek. A jelentkezéshez érettségi vizsga, szakérettségi vagy más középfokú bizonyítvány szükséges. A kollégium HAK-diplomával és állami vállalkozási vizsgával zárul. VN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában