közös munka eredménye

2018.09.17. 07:00

Kórházi eszközök, bútorok is érkeztek a szombathelyi evangélikusokhoz

A Johannita Segélyszervezet és a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány közös munkája eredménye, hogy kórházi bútorokat kapnak a szombathelyi evangélikus diakóniai intézmények.

VN

Fotó: pixabay.com

Két kamionnyi volt a segélyszállítmány, kórházi eszközöket hoztak – tájékoztatott a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány. A szállítmány legértékesebb, és egyben legnehezebben mozgatható és tárolható része 64 darab modern motoros kórházi ágy – azokat is a Szent László király utcában bérelt raktárban helyezték el. Hoztak tálalókocsikat, várótermi bútorokat; szekrénykéket, szivacsokat, függönyöket is tartalmazott a szállítmány. A pakolásban a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Férfi körének tagjai és a Reményik Sándor cserkészcsapat „nagy cserkészei” segédkeztek, gépi erőt is kaptak: egy szombathelyi cég kölcsönzött targoncát és hozzá a targoncavezető munkáját. Az eszközöket ezekben a hetekben osztják szét: a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ telephelyein működő intézmények kapnak, más intézményeket is segítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában