Kihagyhatatlan ajánlatok

2018.09.02. 17:00

Vas Népe-bevásárlónapok: új minták, anyagok, szabásvonalak

A nyári élmények elevenen élnek bennünk, ám a divat szempontjából nagyon izgalmas időszak veszi kezdetét. A Vas Népe-bevásárlónapok most sem hagynak cserben minket: szeptember 8–9-én a Family Centerben 15–50 százalék kedvezménnyel szerezhetjük be a legújabb őszi darabokat. Kovács Deli stílustanácsadóval tettünk egy nagy sétát a kuponakciónkhoz csatlakozott üzletekben.

kod

A virágmintákat ősszel se felejtsük el. Hűvösebb időben is jól áll a romantika

Fotó: Unger Tamás / VN

 

A szeptember a trendek szempontjából olyan, mint az évkezdet. Új minták, textúrák és szabásvonalak kúsznak be az üzletek kirakataiba. Nem is vesszük észre, de arra buzdítanak minket a boltok, hogy kezdjünk el az őszi darabok között keresgélni, és hagyjuk a hátunk mögött a strandruhákat és a szandálokat. A Vas Népe-bevásárlónapok jó alkalmat kínálnak erre: szeptember 8-án és 9-én a Family Center üzleteiben 15–50 százalék kedvezménnyel szerezhetjük be a legújabb őszi darabokat. És valljuk be őszintén: igazán kecsegtető ajánlat, ha például az őszi bőrcipőhöz töredékáron juthatunk hozzá. A kedvezményekre jogosító kuponfüzet mellé a Vas Népe egy kis segítséget is szeretne adni olvasóinak, így a múltkori alkalomhoz hasonlóan ismét tettünk egy nagy sétát a Family Centerben: megnéztük, milyen darabokra nem lehet majd nemet mondani a shopping-hétvégén. A divatban sok újdonság nincs a nap alatt, az állandó körforgás jellemző. Vannak trendek, amelyek egy időre eltűnnek, és vannak, amelyek néhány szezonon keresztül masszívan tartják magukat. A különböző irányzatok rengetegében inkább arra törekedjünk, hogy a saját stílusunkhoz közel álló ruhákat válasszunk: a hétvégi bevásárlónapok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy minőségi darabokat szerezzünk be, legyen az egy jó szabású farmer vagy egy igényes őszi zakó.

Fotó: Unger Tamás

Ahogy keresgélünk, az Orsay és más divatáruüzletek termékei között szembetűnő, hogy a mustársárga árnyalatok mindenhol jelen vannak. Ez nem is olyan meglepő, hiszen ősszel inkább a földszínek és az őszi tájakat idéző tónusok a népszerűbbek. És ha már Orsay, akkor virágminták: a motívum a márka minden kollekciójában megtalálható. Abszolút nőies és romantikus, így jellemezhető. A virágminták mellett még a vadnyugati trendek is dominálnak. Hímzett farmerek, vagány fazonok varázsolhatnak el minket. Akinek pedig bejött az előző szezonban olyannyira felkapott kockás minta, örülhet, hiszen idén ettől sem kell elbúcsúznia, ahogy a lágy pasztellárnyalatoktól sem. Az újdonságok egyébként a színek gazdagságáról, minták keveréséről szólnak. Találunk szövetnadrágot, amit bohókás oldalberakás tesz különlegessé, sok-sok színes pamutpulóvert, de csinosabb csíkos ruhákat és trench kabátokat is. Lényeges, hogy merjünk kipróbálni új dolgokat és kísérletezzünk is bátran, de mindig tartsuk szem előtt a kevesebb több elvét. Az őszi időjárásban a rétegezést bátran alkalmazzuk! Akár az urak is, akik a STYL üzletében beszerezhetik a zakókat, amelyekben a munkás hétköznapokon is sportosan elegánsak lehetnek. Az sem számít túlkapásnak, ha a zakó alá egyszerű pulóvert vagy kardigánt vesznek fel színben hozzá illő inggel. Akik inkább a sportosabb és vagány irányzat kedvelői, ki ne hagyják a DB fave-et, ahol minőségi északi márkák közül lehet válogatni.

A virágmintákat ősszel se felejtsük el. Hűvösebb időben is jól áll a romantika
Fotó: Unger Tamás / VN

Az esős időjárásra fel tudunk készülni menő esőkabátjaikkal, és egy ott vásárolt farmer biztosan több szezonon keresztül hű társunk lesz. A divatvilágban ismét hódító „minél nagyobb a felirat, annál jobb” vonulat ősszel hozzájuk is bekúszik. Ha feltűnőek szeretnénk lenni, itt meg fogjuk találni kedvenc ruháinkat és kívül-belül bőr, cool cipőinket. Vannak olyan darabok is, amelyek talán soha nem kerülnek ki a szekrényből. Ilyen lehet egy jó bőrdzseki, ami a hölgyeknek és az uraknak egyaránt vagány megjelenést kölcsönöz, és ha nem lesznek nagy mínuszok, egy vastag kötött pulóverrel is lehet viselni bármelyiket. Nincs olyan ruházati üzlet a Family Center bevásárlóközpontban, ahol ne lehetne ilyet kapni. Ha a ruhákat kipipáltuk, gondoljunk a lábbelikre. Nyilván a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe, de világosabb, ráadásul metálos színek is szép számban fellelhetők a CCC és a Humanic polcain. Jó látni, hogy a magas sarkú cipőknél már a strapabíróbb tömbsarkak vannak túlsúlyban, így a rohangálós napokon sem kell lemondani a nőies lépőkről. Nem mehetünk el szó nélkül a sportos öltözékek mellett sem. A Hervisben minden olyan terméket megtalálunk, amelyekben a hidegebb időben is edzhetünk, túrázhatunk. Abban bízunk, hogy ízelítőnkkel kedvet csináltunk ahhoz, hogy szeptember 8–9-én minél többen vásároljunk a Family Centerben. A kuponfüzet a szeptember 1-jén, szombaton megjelent Vas Népében található. De aki lemaradt volna a füzetről, esetleg otthon felejti, ne essen kétségbe, mert az akció ideje alatt a Family Centerben felállított Vas Népe-standnál megtalálja a kuponokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában