Kezdje az idén is velünk az őszt!

2018.09.08. 07:00

Vigye a kuponokat: akciók szombaton és vasárnap a Vas Népe-bevásárlónapokon

A ruhatárból hiányzó, a lakberendezéshez, kerti munkákhoz szükséges darabokat szerezhetik be jó áron a Family Centerben és a Praktikerben.

Vas Népe

Az Orsay-ben minden felsőre és blúzra 20 százalék kedvezmény

Fotó: Unger Tamás

Ma és holnap 17 üzlet óriási kedvezményei várják a vásárlókat, a szomszéd barkácsáruházban az akciós áruk kivételével mindenre 15 százalék engedmény jár. Nézzük, mivel várják olvasóinkat partnereink. Cipőit, táskáit kínálja 20 százalékkal olcsóbban a CCC. Egyedi őszi lábbeliket párosíthatunk kézitáskákkal. Minden női, férfi cipőre vonatkozik a 20 százalék kedvezmény a Humanicban.

Fotó: Unger Tamás

Kicsit csavarhatunk is megszokott vásárlási szokásainkon: ha már táskánkban lapul az új őszi lábbelink és táskánk, válasszunk hozzá színben, stílusban passzoló ruhát: az Orsay, a DB fave kínál olyan pántos maxiruhát is, amely színében őszies, hosszú és rövid ujjú toppal is viselhető, hűvösebb napokon is jól kihasználható. Örök divat a pliszírozott anyag, amely rafinált csipkebetéttel egészen különlegessé varázsolja az egyszerű farmer-balerinacipős kinézetünket, ilyet is találunk az üzletekben. A sportosabb stílus kedvelőinek elöl orkán anyagú, hátán polár kardigánt a kiszemeltünk: most 12 990 forintért kínálják a budmilban, a hétvégén 20 százalékkal olcsóbban.

Férfi olvasóinkra számít a STAGE üzlet: azoknak kínálnak örök darabokat, akik a klasszikus öltözködési stílusra szavaznak – világmárkákkal, nagy választékkal várják a megjelenésükre sokat adó, igényes férfiakat.

A bioélelmiszerektől a kozmetikumokon át a tisztítószerekig és háztartási kiegészítőkig forgalmaz termékeket a dm drogéria. A bevásárlónapokon ötezer forint feletti vásárlás esetén adnak tíz százalék kedvezményt a számla végösszegéből.

Tizenöt százalékkal kerülnek kevesebbe a Mr. Big termékek – női és férfi alsóruházat – a Family Center fehérneműboltjában. További öt százalék engedményt jelent náluk a Vas megye-kártya. Világmárkákat forgalmaz a Playersroom – az utcai cipők, sportruházat terén minden igényt kielégít a kínálatuk. Feldobhatjuk a külsőnket például mustársárgás színű és hologramos utcai cipőkkel, hátizsákokkal, de iskolatáskáik is vannak készleten. Húsz százalékot vonnak le az ezüst ékszerek árából a Family Ékszerben – gyűrűkre, nyakláncokra, karkötőkre, fülbevalókra is vonatkozik az engedmény. A tört aranyat 8 ezer forint/grammért számítják be a vásárolt ékszer súlyáig.

Kényelem, elegancia az őszi napokon is: széles választékkal várják
olvasóinkat partnereink Fotó: Unger Tamás

Ha shoppingolás közben kis pihenésre vágynak, kóstolják meg a Coffee Shop Company kávékülönlegességeit, szálas teáit, sajttortáit vagy szendvicseit – tíz százalék jön le a fogyasztás árából. És keressék a Rádió1 kitelepült stúdióját, hallgassák divattanácsaikat, az üzletek ajánlatait és kérjék kedvenceiket élő kívánságműsorukban.

Idén másodszor a Family Center üzletein kívül a Praktiker is csatlakozott: ha ráfér az otthonára vagy a kertjére az őszi megújulás, térjen be a barkácsáruházba, ahol az akciós áruk kivételével minden terméket 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak meg: fűtési megoldásokat, kerti gépeket, csempéket, padlólapokat, egyéb lakberendezési tárgyakat, de örökzöld növényeket és őszi virágokat is kínálnak. A kedvezményre jogosító kuponokat szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig lehet felhasználni. Ha valaki lemaradt volna a kuponfüzetről vagy otthon felejti, a bevásárlóközpontban felállított Vas Népe-standnál mindkét napon megvásárolhatja a kuponmellékletet tartalmazó Vas Népét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában