A ráncok közt mosoly lakozik

2018.10.05. 12:00

Ajándékműsorral tisztelték meg az időseket Csepregen

A művelődési házban kapott helyet a hagyományos idősek napi rendezvény, amelyet az önkormányzat, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a nemrégiben alakult Szebb Holnapért Család és Karrierpont szervezett.

VN

Kautzky Armand, Udvarhelyi Boglárka

Fotó: Csepregi Önkormányzat

 

Kautzky Armand, Udvarhelyi Boglárka
Fotó: Csepregi Önkormányzat

A vendégeket Szelestey László, a Család és Karrierpont szakmai vezetője üdvözölte, majd tájékoztatót tartott az iroda szakmai munkájáról és főbb célkitűzéseiről. Vlasich Krisztián polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy hála és köszönet illeti az idős embereket, hogy szorgalmukkal és áldozatukkal megteremtették azt a jelent, amiben fejlődni, gyarapodni lehet. Arra kérte a megjelenteket, ne szégyelljék a ráncaikat, hiszen minden mosoly a redők között lakozik, és a mosolygós arcú idős emberektől szebbek lesznek a napjaink. A kulturális műsor sztárfellépői Udvarhelyi Boglárka és Kautzky Armand voltak. A fináléban a „Nem csak a húszéveseké a világ” című dalt adták elő a közönséggel közösen, majd a hatalmas vastaps hatására a Budai nótákból szólt ráadás. A rendezvényt követően egy frissítő itallal vendégelték meg az időseket. Az est létrehozásában Szarka Anikó, a gazdasági és városfejlesztési bizottság elnöke és Oláh Imre városi képviselő segített a polgármesternek. VN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában