kétszer egy héten

2018.10.03. 13:07

Itt a második októberi üzemanyagár-emelés – Közel a négyszáz forint a legolcsóbb Szombathelyen

A szerdai öt- és hatforintos áremelés után pénteken ismét ugyanennyivel drágulnak az üzemanyagok. Szombathelyen még mindig lesz 400 forint alatt benzin, pedig az országos átlag is átlépte már ezt a határt.

Bakos Ágnes

Budapest, 2017. március 23. Egy eladó a Mol töltőállomásán Budapesten, a Szentendrei úton 2017. március 23-án. MTI Fotó: Marjai János

Ahogy szerdán, úgy pénteken is öt forinttal drágul a 95-ös, és szintén, ahogy szerdán, pénteken is hat forinttal emelkedik a gázolaj ára. Országos átlagban ez 406 forintos benzint és 427 forintos dízelt jelent.

Nagyok a különbségek egyes töltőállomások árai között, csak Szombathelyen több mint húsz forint. A második októberi áremelést számolva Szombathelyen 398 forint lehet a legolcsóbb és 420 forint a legdrágább benzin. Dízelnél 412 és 433 forint a két szélsőséges szombathelyi ár, ha egy az egyben lecsapódik a kiskereskedelemben a bruttó hat forintos drágítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában