Anyakönyvi hírek

2018.10.29. 16:00

Ők házasodtak össze az elmúlt időszakban Vas megyében

Sokan tettek egy életre szóló fogadalmat a megyénkben. Mutatjuk az újdonsült házasok listáját:

VN

Egy pár gyűrű ma, egy másik majd karácsony után kerül a boldog pár ujjaira az előzetes foglalások alapján Illusztráció: Bakos Ágnes

Körmend

Ábrahám Péter Zoltán és Keresztes Katalin, Horváth Krisztián Béla és Berkecz Beáta, Laposa Zsolt és Molnár Vanessza, Tóth Zoltán és Biró Violetta, Cserna Zoltán és Vas Rita Annamária, Kunovics Krisztián és Sipos Ramóna, Biró Gergely és Horváth Petra, Szekendi Balázs és Haholt Eszter, Móricz Norbert és Harcz Adrienn.

Szombathely

Telek András és Bába Katalin, Nagy Bence József és Kósa Eszter, Nagy Gertrúd és Böröcz Tamás Géza, Sebestyén Gábor Mátyás és Pozsonyi Laura, Kohut Gábor és Major Barbara, Pathy Dóra és Osváth László, Horváth Andrea és Szép László, Braunstein Csilla és Szabó István, Pusztai Tamás és Draskovits Virág, Komp Tamás és Gálos Kinga, Elekes Krisztián és Felker Barbara, Pezenhófer Krisztián és Farkas Edit, Rettegi Márk és Varga Barbara, dr. Henits László és Liska Csilla Mariann, Talabér Árpád és Szombath Elvira, Baranyai László Péter és Kriston Anita Mária, Horváth József és Piller Andrea, Farkas István és Simon Andrea, Balogh Szabolcs István és Giczi Eszter, Berki Balázs és Szitás Dóra, Kovács Richárd Péter és Rába Alexandra, Kovács Imre Zoltán és Csintóová Natália, Stéber Gergely és Faller Natália, Makray Róbert Roland és Farsang Petra, Ozsvárt Attila és Márkus Veronika, Sárközi Tamás és Lengyel Regina Eszter, Schmidt Ottó és Bognár Barbara, Czene Richárd és Hauzer Tifani, Tóth Miklós és Mándli Klaudia, Flasch Zoltán Róbert és Szelle Ágnes.

Répcelak

Tamási Roland és Asbóth Anett, Rácz Viktor és Menártovics Katalin, Pintér Gergő és Németh Adrienn, Vigh István Antal és Papp Bettina Tímea, Urban Tamás és Molnár Éva, Kiss Zoltán Gábor és Bödecs Renáta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában