Az utolsó őszi mérkőzések

2018.11.22. 21:55

Négy megyei I-es meccs, teljes forduló a déli megyei II. osztályban

Az utolsó mérkőzéseket rendezik a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, a megyei II. osztály déli csoportjában, valamint a megyei III. sárvári csoportjában.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Megyei I.

A megyei I. osztályban elmaradt mérkőzéseket pótolnak – összesen négy találkozót rendeznek. A Vasvár–Vasszécseny derbi nagy csatát hozhat, hiszen mindkét gárdának égetően nagy szüksége van a három pontra. A Király a sereghajtó Répce­lakot fogadja, ha nyert, akkor felugrik a dobogóra. A Lukácsháza–Csepreg szomszédvári derbin hasonló a helyzet: győzelme esetén – amire azért jó esélye van – előkelő pozícióban zárja az őszt a vendéglátó. A Körmend–Rum derbinek is a házigazda fut neki esélyesként, ha nyer, akkor marad a 2. helyen, és közelít az éllovas Celldömölkhöz.

Menetrend, szombat, 13.00: Vasvár–Vasszécseny (Szabó II. Z.), Király SZE–Répcelak (Talabér N.), Schott Lukácsháza–Csepreg (Mónos J.), Körmend–Rum (Papp Á.).

Fotó: Unger Tamás

Megyei II.

Az északi csoport csapatai számára már befejeződött az őszi szezon. A déli csoport gárdáira azonban még vár az idei utolsó, 17. játéknap. A forduló rangadója a Tanakajd–Nádasd párosítás, a 6. fogadja az 5. helyezettet, két közvetlen rivális csatázik. A Tanakajd mostanában nincsen túl jó formában, de azért vétek lenne leírni. Az élmezőnyből a Gyöngyöshermánra vár egy kellemetlennek tűnő balogunyomi kirándulás – az unyom hazai pályán mindenkire veszélyes ellenfél. A középmezőnyben érdekes csatát ígér az Őriszentpéter vendégjátéka Rábatótfalun. A Nárai mostanában ért el néhány bravúros eredményt, a szezonzárón bizonyára megpróbálja meglepni a 2. helyezett körmendi gárdát is.

Megyei II. osztály déli csoport, a 17. forduló menetrendje, szombat, 13.00: Tanakajd–Club Walnut Nádasd (Kondor T.). Vasárnap, 13.00: Nárai–Titutextil-Körmend VSE (Mónos J.), Körmendi Téglagyár–Szentpéterfa (Samu Cs.), Tápláni KSK –Ják (Horváth P.), Rábatótfalu–Őriszentpéter (Szabó III. Z.), Csákánydoroszló–Bajánsenye (Busi L.), Balogunyom–Gyöngyöshermán-Szentkirály (Papp Á.), Viszák–Szarvaskend (Sály K.). A Felsőcsatár szabadnapos. A csoportban még lesz egy meccs, a Bajánsenye–Téglagyár derbi december 2-án.

Megyei III.

A megyei III. osztályban a szombathelyi és a körmendi csoport csapatai már téli pihenőre vonultak – a sárvári csoportban viszont a 17. forduló zárja az őszt. Az éllovas Alsóújlak szabadnapos. A szezonzáró játéknap rangadóján a 2. Kemenesmagasi látja vendégül a 4. helyezett Bobát. Ha a Kemenesmagasi nyer, pontszámban beéri a listavezetőt, ha viszont a Boba, megelőzi vendéglátóját.

Megyei III. osztály sárvári csoport, a 17. forduló menetrendje, vasárnap, 10.00: Rábasömjén–Répcevölgye Bő (Szabó B.), Jákfa–Simaság (Molnár T.), Nagysimonyi–Mesteri (Horváth Á.). 13.00: Ostffyasszonyfa–Izsákfa (Farkas G.), Kemenesmagasi–Boba (Monostori I.), Csénye–Szergény (Kedves R.), Hegyhát Sótony–Keléd (Bagoly G.), Nemeskocs–Kenyeri (Zsirai J.). TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában