EZ TÖRTÉNT 2018-BAN

2018.12.30. 16:00

A celldömölki Varga Dávid és a körmendi karácsonyi mesevilág vitte a prímát decemberben

2018-as visszatekintő cikksorozatunk mai részében december legolvasottabb cikkeit mutatjuk be.

vaol.hu

Fotó: Varga Dávid

Visszatekintőnk célja, hogy egy kicsit felelevenítsük a 2018-as évet, ezért összegyűjtöttük a legolvasottabb cikkeket és hónapokra szedtük őket.

Lássuk, hogy melyik cikkekre kattintottak a legtöbben decemberben:

Decemberben a celldömölki srác vitte a prímát, aki a sarkvidéki szánhúzó verseny kapujában állt.

Már csak az összefogáson múlt, hogy teljesüljön az álma, hogy részt vehessen a Fjällräven Polar öt napos sarkvidéki kutyaszánhúzó expedícióján. Vele beszélgettünk.

Fotó: Varga Dávid

„A gyors diagnózis és a gyógykezelés megkezdése biztató eredményeket hozott a ritka genetikai betegségben szenvedő Olivér számára, aki példa lehet sorstársai számára.” – számoltunk be róla.

Katona Róbert, Imre Viktória és Olivér: Mi a lelkünket adtuk, az emberek pedig a szívükkel válaszoltak
Fotó: Zergi Borbála

Beszámoltunk Majtényi Zsolt családjáról is. A férfi feleségével és 10 gyermekével él egy lakótelepi egy plusz két fél szobás lakásban. Szabó Tibor színművész jótékonysági koncerttel segített a családnak.

Sajnos ebben a hónapban is volt halálos balesetünk. Kám térségében három autó ütközött. Az egyik sofőr a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Megmutattuk Körmend leglenyűgözőbb karácsonyi díszítését is. A Horváth család házát sokan felkeresték a megyében. A látvány magáért beszél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában