EZ TÖRTÉNT 2018-BAN

2018.12.28. 07:00

Kutyatámadás Ostffyasszonyfán, súlyos balesetek – Ezeket olvasták legtöbben októberben

2018-as visszatekintő cikksorozatunk mai részében októberig kanyarodunk vissza.

vaol.hu

Fotó: Szendi Péter

Visszatekintőnk célja, hogy egy kicsit felelevenítsük a 2018-as évet, ezért összegyűjtöttük a legolvasottabb cikkeket és hónapokra szedtük őket.

Lássuk, hogy melyik cikkekre kattintottak a legtöbben októberben:

Októberben a legolvasottabb cikkünk az ostffyasszonyfai kutyatámadásról szólt. Egy rotveiler támadt rá egy kétéves kisfiúra. Amikor a gyermek édesanyja a segítségére sietett, a kutya őt is megharapta. a kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, Budapestre. Kiderítettük, hogy a rotveiler Mihácsi Szabolcs polgármesteré.

Fotó: Szendi Péter

Sajnos ez a hónap sem telt el baleset nélkül. Súlyos baleset történt Balogunyom közelében a 86-os úton.

Két autó félrontálisan összeütközött. Az egyik autóban egy, a másikban három ember utazott és mindenki megsérült, többen súlyosan. Egy ember az autóba szorult, őt a szombathelyi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül. Mindenkit kórházba kellett szállítani.

Fotó: vas.katasztrofavedelem.hu

Októberben elismerték a megye kiválóságait a Prima gálán.

„A hagyomány szerint tíz kategóriagyőztest választott ki májusban a VOSZ Vas megyei szervezetének elnöksége a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport legjobbjai közül.” – számoltunk be róla.

A közönségdíjat munkatársunk, a Vas Népe újságírója, Merklin Tímea nyerte.

Fotó: Szendi Péter

Rengeteg, feltehetően hamis információ keringett arról, hogy több határátlépési pont forgalmát is korlátozták az osztrákok. A helyszínen – a magyar-osztrák határon – megnéztük, hogy valójában mi a helyzet.

Skrapitsné Jurasits Ágnes szentpéterfai polgármester alig győzi a telefonokat.
Fotó: Szendi Péter

Igazán büszkék lehetünk. A Szombathelyi Szolgáltatási Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma második helyen végzett a ranglistán, a szakközépiskolák között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában