fokozott rendőri ellenőrzés

2019.01.04. 07:00

Demonstráció félpályás lezárással

A rabszolgatörvényként elhíresült jogszabályváltozás miatt ma 17 órakor demonstráció kezdődik a Domus üzletház előtt, ahonnan a résztvevők átvonulnak a Fidesz Szent Márton utcai irodájához.

Budai Dávid

A rendőrség tájékoztatása szerint a demonstráció miatt „ideiglenes forgalomkorlátozásokra a szükséges mértékben és ideig kerülhet sor”. A 86-os számú főúton is demonstráció lesz, ott 13 és 16 óra között lezárják a 86-os Balogunyom felől Szombathely irányába tartó szakaszát, a félpályán rendőrök irányítják majd a forgalmat a 69-es és a 70-es kilométerszelvény között. Dr. Tiborcz János dandártábornok, megyei rend­őrfőkapitány pénteken egész napra – a főkapitányság teljes illetékességi területén – fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében. Kíváncsiak voltunk, hogy mit jelent a fokozott ellenőrzés és hogy ez összefüggésben van-e a tervezett demonstrációkkal, ám ezzel kapcsolatban a rend­őrség nem adott bővebb tájékoztatást. Egyébként nem csak Vas megyében lesz pénteken fokozott rendőri ellenőrzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában