Szakcég és kompetencia

2019.01.16. 15:42

Ismét megszólalt a Körmendi úti bevásárlóközpont üzemeltetőjének képviselője

A Zone Bevásárlópark ingatlankezelőjének képviseletében eljáró cégtől szerettük volna megtudni, hogy ki és milyen méréseket végzett a bevásárlóközpontban, illetve, hogy mikor nyithatnak ki újra az üzletek.

VN

Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Válaszukból azonban mindössze annyi derül ki, hogy a méréseket egy erre jogosult szakcéggel végeztették. Hozzátették: „ A megoldásokon több, megfelelő kompetenciákkal rendelkező szakemberrel dolgozunk.

Amint több információ áll rendelkezésünkre a megoldást és újranyitást illetően, jelezzük a sajtó és a vásárlók felé. Sajnos jelenleg ennyi információval tudok szolgálni.”

Mint ismert, a Körmendi úti bevásárlóközpont üzletei január 5. óta zárva vannak. Az üzemeltető képviseletében eljáró cég akkor ezt közölte lapunkkal:

„Műszaki okokból kifolyóan átmenetileg bezár a szombathelyi Zone Bevásárlópark. Az ingatlan üzemeltetője levegőminőségi méréseket végeztetett az ingatlanon, mely az épület egyes területein gázszivárgásból eredő gáz koncentrációt mutatott. Az épület üzemeltetője óvintézkedésként a bevásárlópark átmeneti bezárását rendelte el. Felelős ingatlankezelő vállalatként, bármely hasonló jellegű kockázat felmerülésekor a lehető legszigorúbb biztonsági előírások alapján tesz lépéseket a cég, mely a probléma egyértelmű beazonosításáig és megszüntetéséig érvényben marad. A körülmények vizsgálata és a hiba elhárítása jelenleg is zajlik. A kivizsgálás eredményeit követően az üzemeltető mihamarabb tájékoztatást fog nyújtani az újra nyitás időpontjáról.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában