értékelés

2019.01.11. 07:00

Jó évet zárhat a sárvári fürdő

A fürdő elmúlt másfél évtizedes működésének egyik legjobb évét zárja – szólt a 2018-as szezonról Vojtkó Tibor fürdőigazgató. Szerinte a csaknem 800 ezer körüli éves látogatószám az egyik legjobb esztendőt vetíti előre a gyógyfürdő megnyitása óta.

Pajor András

Vojtkó Tibor fürdőigazgató

Fotó: Pajor András

Az év legnagyobb beruházása a Sárkányvár második ütemének kivitelezése volt. A 70 millió forintos beruházás során átépítették a gyermekzónában található kalózhajós élményelemet.

Vojtkó Tibor fürdőigazgató
Fotó: Pajor András

– A cél az volt, hogy a fürdőbe látogató családoknak, a gyermekeknek újabb játékélményt nyújtsunk, tovább erősítve a fürdő családbarát jellegét – mondta el Vojtkó Tibor. A fejlesztéseken túl a fürdő több szakmai együttműködési megállapodást kötött. A Zalakarosi Fürdővel kötött hosszú távú szerződés a két fürdő műszaki, üzemeltetési, gazdasági és marketingtevékenységét érinti, az ELTE Savaria Egyetemi Központtal pedig egy leendő gyakorlati képzőhely kialakításáról állapodott meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában