Vidám és jótékony célú

2019.02.26. 07:00

Harmadszor bálozott a Batthyány általános iskola

Tanárok, szülők és támogatók gyűltek össze egy hangulatos estére a jánosházi művelődési házba. Jótékony céllal és óriási sikerrel szervezték meg harmadszor a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola bálját.

Bakos Ágnes

Vaszary-darabot vitt színre a tanári kar Fotó: Bakos Ágnes

– Két éve úgy kezdtük, hogy ötven-egynéhány ember gyűlt össze, tavaly csaknem száz, most meg több mint százan jöttek – számolt be Csik Józsefné, a Batthyány-iskola igazgatója szombat este a művelődési ház bálra díszített nagytermében. Egyrészt természetesen szórakoztatni szerettek volna, hogy a tanárok, szülők, városlakók együtt érezzék jól magukat.

Vaszary-darabot vitt színre a tanári kar Fotó: Bakos Ágnes

Másrészt a jótékonyságot emelte ki: akik támogatójegyeket és belépőt váltottak, azok segítik az iskola eszközbeszerzését. Az este hangulatáról a tanári kar gondoskodott – nem is akárhogyan. A zeneiskola pedagógusai jóvoltából szving, blues, dzsessz szólt, aztán spanyol gitár fokozta a hangulatot, majd humoros jelenetet láthatott a nagyérdemű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában