százmilliós tételek

2019.02.12. 15:30

Olajmágnások is megirigyelnék a három legdrágább vasi ingatlant

Egy festői kastélyban élne vagy az osztrák határ közelében egy csodaszép birtokon, egy extra családi házat szeretne? Jó hírünk van Vas megyében mindhárom épp eladó.

vaol.hu

Forrás: ingatlan.com

Mutatjuk Vas megye legdrágább ingatlanjait, van köztük barokk kastély és extra családi ház is. Az ingatlan.com-on néhány szűrési lehetőséget beállítva azonnal láthatjuk melyek a legdrágább ingatlanok megyénkben, ha épp megnyernénk a lottó ötöst gyorsan tudunk választani.

Kastély 479.33 millió forintért

Egy 1790-ben épült csodálatos barokk kastély Répceszentgyörgyön eladó. Az egyemeletes épület Hefele Menyhért tervei alapján épült a XIX. század végén eklektikus stílusban átalakították. A kastély többek között a szombathelyi püspök nyaralója volt. Utána 1989-ig mint MÁV sportiskola és üdülő működött. Jelenleg magántulajdonban van, a kastély alapterülete 2 x 550 m2 és hozzá tartozik egy ősfás park is mammutfenyőkkel, különleges növényekkel, több kisebb épület is található a területen.

Hegyfalu Kastély Fotó:ingatlan.com

Birtok 310 millió forintért

Ausztria közvetlen közelében az Alpokalja egyik gyöngyszemében eladó ez a csodálatos birtok. A Major magában foglal egy kétszintes pazar 586m²-es épületet, melyben 2 nappalit, 7 szobát, 2 konyát, 3 fürdőszobát, 6 gardrobet, 1 télikertet, 2 kamrát, 2 szaunát találunk. A birtok fenntartásához és ellátásához szükség van személyzetre is, akik kényelméről a külön 96 m²-es minden igényt kielégítő ház gondoskodik. Még találunk a területen két melléképületet, egy 27m²-es garázst illetve egy 81m²-es istállót. Az épületeken kívül a birtokhoz a következő földterületek tartoznak: 28 ha szántó, 9,5 ha rét, 1,9 ha erdő, 1,2 ha gyümölcsös, 0,3 ha legelő, 0,7 ha fásított terület.

Birtok az osztrák határ közelében. Fotó: ingatlan.com

Családi ház 298 millió forintért

Szombathely kedvelt lakóövezetében eladó egy rendkívül impozáns, különlegesen extra családi ház. A ház nem mindennapi paraméterekkel rendelkezik: a ház első részében 123 m2-en szépen kialakított iroda kapott helyet. A hatalmas nappaliból nyílnak a funkcionális terek. Zsolnai cserépkályhák , egyedileg tervezett bútorok, textíliák fokozzák a hangulatot. Szépen megépített nagyméretű fürdőszobában masszázskád, épített zuhany is megtalálható. A felső szinten kettő külön lakrész lett kialakítva, amelyet hatalmas tetőterasz övez. Dupla garázs tartozik az ingatlanhoz. A rendezett, parkosított kertben 32 m2 melléképület áll rendelkezésre.

Extra családi ház. Fotó: ingatlan.com

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában