farsang

2019.03.06. 07:00

Fergetegesen búcsúztatták a telet Püspökmolnáriban

Immár a harmadik farsangi mulatságot rendezték meg a faluházban szombaton. A település különböző korosztályai együtt búcsúztatták el a hideget és a telet.

Civil/Palkó Zsolt

Két éve hagyományteremtő szándékkal vendégelte meg a település önkormányzata azokat, akik a rendezvények szervezésében oroszlánrészt vállalnak. A sor a nyugdíjas klub tagjaival kezdődött, hiszen sokáig ők voltak a helyi civil kezdeményezések zászlóshajói.

Az asszonykórus poénos műsorral lépett fel Fotó: VN/Palkó Zsolt

Rodler Csaba polgármester kiemelte: a település közösségi élete az elmúlt években felpezsdült, ezen pedig rengeteg helyi lakos dolgozik. Szinte minden hónapra jut nagyobb rendezvény, melyek közül sok új kezdeményezésként került a naptárba. A köszöntő szavakat a helyi asszonykórus – két férfival kiegészülő – műsora követte. Egy téli falusi szokást, a disznóölést felelevenítve léptek színpadra, vicces szófordulatokkal, muzsikával, tánccal. Zenés mulatság zárta a rendezvényt.

Civil/Palkó Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában