második döntési kör

2019.03.26. 15:12

Hét Vas megyei vis maior támogatott – Ez a márciusi döntés

Az országban 66, azok között Vas megyében hét támogatott szerepel a Belügyminisztérium vis maior támogatottjai között. Ez az idei második döntési kör.

Bakos Ágnes

Vasváré a legnagyobb vis maior támogatási összeg Vas megyében az idei második döntési körben – derül ki a Belügyminisztérium közleményéből. Út helyreállítására igényelt és kap támogatást a vasvári önkormányzat: 13,6 millió forintot.

Őrimagyarósdnál híd és út helyreállítása is szerepel a támogatási célok között a 10,4 millió forintnál, ahogy Felsőjánosfa vis maior forrásánál is: az 5,5 millió forint.

Szalafő is út helyreállítására költ, 3,5 millió forintot. Vasszentmihály ár- és belvízvédelmi létesítmény, valamint út helyreállítását jelölte, a megítélt vis maior forrás összege 3,3 millió forint.

Velem önkormányzat 1,9 millió, Kercaszomor pedig 1 millió forintot kap út helyreállítására az idei második döntési körben.

A vis maior támogatásokról szóló döntést Pintér Sándor belügyminiszter írta alá március 13-án, a tárca honlapján március 26-án hozták nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában