Meghosszabbították a Haladás-sportkomplexum bérbeadását

2019.03.26. 20:06

Negyed óra alatt, vita nélkül szavaztak a bizottsági ülésen

Ülésezett a szombathelyi közgyűlés Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága. Vita nem volt, negyed óra alatt a nyílt és a zárt ülésre tűzött napirendről is szavaztak. Fókuszban: a költségvetés.

VN

A város idei költségvetése kapcsán a tizennégy polgármesteri észrevételről külön kért szavazást dr. Takátsné dr. Tenki Mária bizottsági elnök a kedden délutáni ülésen.

Az észrevételeket elfogadták, aztán a rendeletet nem támogatta a bizottság többsége. A költségvetésről szóló előterjesztéshez három határozati javaslat kapcsolódik, kettőt elfogadtak, egyet nem. A bizottság nem támogatott, visszavont két, március 13-án hozott közgyűlési határozatot: az egyik az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt frakció tagjainak költségvetési javaslatainak beépítéséről szól, a másik arról, hogy a büdzsé elkészítésébe bevonják Molnár Miklós alpolgármestert.

Elfogadták a sürgősséggel a bizottság elé került előterjesztést: a Haladás-sportkomplexum bérbe adásáról szóló szerződés három hónappal való meghosszabbítását.

Zárt ülésen a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola NKft.-t érintő, idei 78. közgyűlési határozat ismételt megtárgyalása volt napirenden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában