ha nincs más marad az elővétel

2019.03.22. 16:00

Vonattal utazik Ausztriába? Tujda meg mikor van nyitva a nemzetközi jegypénztár Hegyeshalomnál

Ausztria felé a Győr–Mosonmagyaróvár–Bécs vasútvonalon az utolsó hazai állomás Hegyeshalom. Van nemzetközi jegypénztára, de az nem mindennap van nyitva, pedig a forgalmas állomásról indulnak vonatok Bécs és Pozsony irányába is -írja a kisalfold.hu.

vaol.hu

Vonatjegy vásárlás, jegyautomata

Forrás: vg.hu

Megkeresésükre a MÁV-tól azt a választ kapták, hogy „a munkaerőpiaci helyzethez igazodva van csak lehetőségük Hegyeshalom állomáson kiszámítható, az utasok igényeinek megfelelő nyitvatartást biztosítani„. Magyarán nincs rá emberük. Az aktuális nyitvatartásról a vasúttársaság honlapján is tájékozódhatunk. Itt felhívják a figyelmet azokra a napokra, amikor szünetel a nemzetközimenetjegy-kiadás.

Sokan vásárolnak már interneten vagy telefonos applikáción keresztül menetjegyet. Ez belföldi utazáskor jól működik. Viszont Hegyeshalom és Ausztria között jelenleg csak teljes árú, úgynevezett NRT-jegyet értékesít a MÁV, amit egyelőre interneten keresztül még nem lehet megvásárolni.

Cikk folytatása ITT.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában