szétnyílt a függöny

2019.04.04. 07:00

Egzotikus állatok, egyedi produkciók – A Hungária Nagycirkusz premiere Szombathelyen

A Hungária Nagycirkusz turnéjának városi premierje szerdán, pár perccel 18 óra után kezdődött.

Vas Népe

Amint beért az utolsó néző is a hatalmas cirkuszi kupola alá, szétnyílt a függöny, és a porondmester máris elkezdte felkonferálni a műsort. A tradicionális cirkuszi hagyományokat ápoló társulat elsőként a nyolcadik generációt mutatta be. Henrik Dominik és Jamina Riana Európában is egyedülálló kötélszámmal készült, majd Andrea Vargas hozta a frászt a nézőkre a kupolába felhúzott lengőkarikában. Nem kellett sokat várni az állatokra sem, amelyek ahogyan telt a műsor, egyre egzotikusabbak lettek. Steven bohóc gondoskodott róla, hogy két produkció között se unatkozzon a néző, igaz, ez – olyan hajmeresztő mutatványok mellett, mint a halálgömbben való motorozás – amúgy is elképzelhetetlen volt.

 

A Hungária Nagycirkusz 11 éve alakult az Ádám és Wertheim dinasztiákból, létrehozva Magyarország egyik legnagyobb utazó cirkuszát. A 2019-es turnéjukkal összesen öt napot vendégeskednek a városban, a Zanati úti hipermarket mellett. A manézs csütörtökön és pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor népesül be a lélegzetelállító mutatványok és egzotikus állatok sokaságával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában