Százezer forintos könyvutalvány nyerhető

2019.04.16. 07:00

Ladik: szünet után jelentkezési határidő!

Lázasan készülődnek a lelkes fiatal ladikosok, hiszen már csak egy hét van hátra a jelentkezési határidőig. Vegyétek kezetekbe a Vas Népét, töltsétek ki a totót, és irány a posta, hiszen április 23-ig még beérkezhet a jelentkezésetek!

Tersztyánszky Krisztina

Minden évben sok izgalmat hoz a versenyző diákoknak a médiaismereti vetélkedő Fotó: VN-archív/UT

Ebben az évben százezer forintos könyvutalványért szállnak versenybe a Lapot a diákoknak! médiavetélkedő résztvevői. Addig azonban még sok feladat vár az ötfős, hetedik és nyolcadik osztályos csapatokra. Az első megmérettetés a Vas Népében megtalálható médiaismereti totó kitöltése, ami egyáltalán nem nehéz, hiszen az osztálytársak is segíthetnek benne. (Legutóbb tegnapi számunkban jelent meg.) Válasszatok valamilyen találó nevet a csapatnak, és ha a pontos elérhetőségeteket is feltüntettétek, már össze is állt minden a jelentkezéshez. A megoldott totókat lapunk szerkesztőségébe, a Széll Kálmán utca 40. szám alá kell eljuttatni. A második fordulóban feladatlapot kapnak a játékosok, amit még szintén otthon, társaikkal együtt oldhatnak meg. Az összesített pontszám alapján a legjobb csapatok jutnak tovább a megyei döntőbe, amit május végén Szombathelyen rendezünk meg.

Minden évben sok izgalmat hoz a versenyző diákoknak a médiaismereti vetélkedő Fotó: VN-archív/UT

A döntőbe jutott öt csapatra változatos feladatok várnak majd, amelyek során mind újságolvasóként, mind szerkesztőként vagy riporterként is helyt kell állniuk. Az erőpróbákhoz sok felkészülésre nincs szükség, annál inkább napilapunk ismeretére és sok találékonyságra. A verseny legmagasabb pontszámot elérő csapata képviseli majd megyénket Kislődön, a Sobri Jóska kalandparkban, ahol a regionális döntőben Fejér, Veszprém és Zala megye legjobb csapatával mérkőznek meg. A neves szakemberekből álló zsűri a legjobban teljesítő csapatot százezer forint értékű könyvutalvánnyal jutalmazza, de a megmérettetésről senki sem távozik majd üres kézzel. Itt a lehetőség, szálljatok be ti is a média Ladikjába!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában