Programok

2019.04.24. 07:00

Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál pillangókkal

Szűk egy hónap múlva rendezik meg az Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivált. Nem csak a versenyzésről szól majd a hétvége május 18-án és 19-én, újabb kísérőprogramokat szerveztek az eseményhez.

Nemes Judit

Tamaskó Csaba. Sportöröm

Fotó: Facebook/Őrségiterepfeszt

Finisben az Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál szervezése, folyamatosan érkeznek a nevezések, lassan betelik a lista – tudtuk meg Légrádi Zoltántól. A szervező elmondta: összesen négyszáz versenyző indítását tervezik, akiknek előzetesen kell jelezniük részvételi szándékukat a megmérettetésen. Május 18-án és 19-én rendezik meg második alkalommal a nagyszabású eseményt, amelyen szombaton a futók, vasárnap a biciklisek állnak rajthoz többféle távon, különböző korcsoportokban.

Tamaskó Csaba. Sportöröm
Fotó: Facebook/Őrségiterepfeszt

Légrádi Zoltán hozzátette, hogy mivel az Őrségi lepkekalandot, valamint a Vas megyei mentők napját is május 18-án rendezik Szalafőn és Őriszentpéteren, a szervezők összefogtak és közös programokra várják az érdeklődőket. A futóversennyel párhuzamosan biciklis túrákat indítanak a pityerszeri pillangós programra, továbbá előadások is lesznek. Őriszentpéteren a mentők egyebek között technikai be­mutatóval és főzőversennyel készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában