Előadás

2019.05.22. 07:00

KASZT: sikeres az új darab

Áprilisban mutatta be Jordi Galcerán: A Grönholm-módszer című színdarabját a Batthyány Örökségközpont színháztermében a Körmendi Kastélyszínház Társulat. A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadást vasárnap újra műsorra tűzték. 

Markó Petra

A Grönholm-módszer című darabot vasárnap ismét bemutatták

Fotó: Jámbori Tamás

A történetnek egy megtörtént esemény az alapja: egy állás­interjú-helyzetet dolgoz fel, így mindenki számára ismerős szituáció jelenik meg a színpadon. Adott a kiszolgáltatottság, a szorongás amiatt, hogy megfeleljünk jövendőbeli munkaadónknak, mindezt pedig fokozza az az ember, aki közöttünk ül, és próbára tesz minket. A négy szereplő érdekes és váratlan szituációkba keveredik.

A Grönholm-módszer című darabot vasárnap ismét bemutatták
Fotó: Jámbori Tamás

A társulat az V. Komlói Amatőr Színházi Találkozóra ezt az új darabot viszi magával, miután idén is beválasztották őket a legjobbak közé. A május 30-június 2. közötti seregszemlére tíz versenydarabot, köztük két határon túlit válogattak be hetvenöt produkcióból.

Tavaly Szép Dániel állt a zsűri elé Alessandro Baricco Novecento című monodrámájával. Az az előadás ezüst minősítést ért. A mostani darab népszerűsége pedig már mutatja, idén is jó esélyekkel indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában