Konferencia

2019.05.23. 07:00

Középpontban a fiatalok és a civilek

A Civilség a 21. században címmel tartottak szerdán egész napos konferenciát a Vas Megyei TIT székházában: a délelőtt a fiatalokról, a délután a civilekről szólt.

Nemes Judit

Lovass Tibor a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökeként a tartalomkészítésről tartott előadást

Fotó: Horváth Balázs

Két etapban zajlott a konferencia, amelyet három szervezet – a H+ Média és Kulturális Egyesület, a Vas Megyei Civil Információs Centrum és a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület – rendezett. Délelőtt a fiatalok médiá­ban való megjelenését, az ő sajtófogyasztási szokásaikat állították középpontba; délután pedig a civil szervezetek fejlesztésével összefüggő témákban hívtak meg előadókat az eseményre.

Lovass Tibor a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnökeként a tartalomkészítésről tartott előadást
Fotó: Horváth Balázs

Simon Ádám, a H+ egyesület elnöke elmondta: a rendezvénnyel a civil szervezeteknek szerettek volna segíteni – a médiamegjelenésben és a fiatalításban. A konferenciára egy szlovén és egy osztrák előadót is meghívtak, hogy beszámoljanak az érdeklődőknek a működésükről és a tapasztalataikról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában