Ünnepség

2019.05.25. 07:00

Már bronztábla is hirdeti a nívódíjat a Haladás Sportkomplexumban

Ünnepséget tartottak a Haladás Sportkomplexumban: felavatták azt a bronztáblát, amely a létesítménynek megítélt nívódíjat hirdeti.

Nemes Judit

A leleplezés után is járt a taps az alkotóknak

Fotó: Cseh Gábor

Ünneplők töltötték meg a Haladás Sportkomplexum VIP-­termét: leleplezték a létesítménynek megítélt Építőipari Nívódíjat megörökítő bronztáblát. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége budapesti évzáró ünnepségén hirdette ki a díjra érdemes épületeket: középület, sport kategóriában a szombathelyi sportkomplexumot jutalmazták. Az ünnepségre meghívták a létesítmény megalkotásában közreműködő építészeket, vállalkozókat, alvállalkozókat is.

A leleplezés után is járt a taps az alkotóknak
Fotó: Cseh Gábor

A táblát dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, dr. Puskás Tivadar polgármester, Homlok Zsolt, a Haladás VSE társadalmi elnöke, Illés Károly alpolgármester, dr. Nagyunyomi-Sényi Gábor, az Építéstudományi Egyesület elnöke, Gál Sándor ügyvezető és Somogyi István, a Swietelsky Magyarország Kft. területi igazgatója leplezte le.

Nem az első nívódíjas épülete Szombathelyenek a sportkomplexum: 2012-ben Műemlék helyreállítás, rehabilitáció kategóriában az Iseum Savariense is megkapta az elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában