Munkakeresés

2019.05.15. 15:00

Munkát keres? Mutatjuk a legfrissebb vasi állásokat!

Összegyűjtöttük a legfrissebb állásajánlatokat Vas megyében. Válasszon kedvére, jelentkezzen sikeresen.

vaol.hu

Szombathelyre és Sárvárra minőségellenőröket, operátorokat, gépkezelőket, karbantartókat, raktárosokat keresnek kiemelt bérezéssel. Kattintson IDE a részletekért!

Vép Város Jegyzője pályázatot hirdet a Vépi Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére. Ha érdekli a ajánlat, kattintson IDE a részletekért!

A Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ Ernuszt Kelemen Gyermekotthonába minimum középfokú végzettséggel rendelkező nyitott, empatikus személyiségű gyermekfelügyelőt keresnek. IDE kattintva mutatjuk a részleteket!

Állatgondozásra (szarvasmarha) keresnek lehetőleg nyugdíjas személyt, Celldömölk és térségéből. Kiemelt bérezést kínálnak. Felkeltette az érdeklődését? Kattintson IDE a részletekért!

A Perintparti Waldorf Általános Iskola és Gimnázium angol, német, informatika szakos tanárokat keres. IDE kattintva mutatjuk a részleteket!

Informatikust keresnek Szombathelyen működő számítógépes boltba és szervizbe. Kíváncsi a részletekre? Kattintson IDE!

A felsoroltak egyike sem keltette fel érdeklődését? Kattintson IDE még több álláslehetőségért!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában