kikapcsolódás

2019.05.08. 16:44

Sárváron pihent családjával a népszerű modell – Megfogta a hely

Konkoly Ági pozitív élményekkel távozott a vasi fürdővárosból.

vaol.hu

Konkoly Ági családjával Sárvárra utazott egy kis kikapcsolódásra. A férjének a neve elsősorban a labdarúgásban jártasak számára lehet ismerős. Józsi György a ZTE-ben kezdte pályafutását, de megfordul a Ferencváros csapatában is. Kisgyermek mellett nem könnyű kikapcsolódni, amit minden szülő átérezhet. A népszerű modellnek két kislánya is van, akiket szintén elhozott megyénkbe, de férje mellett édesanyja is elkísérte a családot, aki vigyázott a gyerekekre, míg a szülők kipróbálták a wellnessrészleget. Konkoly Ági szívesen osztja meg másokkal a tapasztalatait, a vasi fürdővárossal pedig nagyon meg volt elégedve.

Fotók: FényPont-Média

- Valóban, sok anyuka kéri ki a véleményemet egy-egy családbarát helyről, mit és miért ajánlok. Kisgyerekekkel pihenni ma már sok lehetőség van, minden más és más miatt szerethető. Mi a gyerekek születése óta szívesen mozdulunk ki és fedezzük fel ezeket a helyeket. A legutóbb Sárváron jártunk, mert sokat hallottunk már a Gyógy-, és Wellness fürdőről és alig vártuk, hogy kipróbálhassuk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy édesanyám el tudott jönni velünk, így ő tudott vigyázni Zoéra és Zorára, míg mi a férjemmel szaunáztunk és masszázson vettünk részt. Minket nagyon megfogott a hely, és szívesen ajánlom minden édesanyának – fogalmazott Konkoly Ági.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában