VN-RENDEZVÉNY

2019.06.12. 09:00

A nyár kellékei a bevásárlónapokon

Vásároljon velünk, vegye igénybe a kedvezményeket, és legyen az Öné egy divatos lábbeli, ruhadarab, mutatós napszemüveg vagy kerti szerszám.

Tóth Kata

Három naposra bővült a bevásárló hétvége

Fotó: Unger Tamás

Péntektől vasárnapig ismét kuponnapokkal kényeztetjük olvasóinkat. A kedvezményre jogosító kuponokat pénteken és szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig használhatják fel a Praktikerben és a Family Center akcióban részt vevő boltjaiban, amelyek a következők: BLA-BLA, Líra könyváruház, PLAYERSROOM, Family Ékszer, Retro Optika, STYL, budmil, Coffeeshop Company, Hervis, STAGE, dm, DB fave, Humanic, Mr. Big, CCC Shoes and Bags.

Háromnaposra bővült a bevásárló hétvége
Fotó: Unger Tamás

A bevásárlóközpont és a helyszínről szombaton élőben jelentkező Rádió 1 Szombathely nyereményjátékában a szerencsések napozóágyat és LAZY BAG felfújható kanapét nyerhetnek. Lapunk standjánál bárki olcsóbban hozzájuthat a Hétköznapok és ünnepek ételei receptkönyvhöz, amely az olvasóink által küldött receptekből válogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában