Döntő

2019.06.17. 16:30

Forgalomkorlátozásra kell számítani Szombathelyen a Falco-Körmend kosármeccs miatt

Mutatjuk, hogy pontosan hol lesz útlezárás:

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Arena Savaria Sportcsarnokban június 18-án a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend csapatai között megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lezárásra kerül:

2019. június 18-án 17 órától

2019. június 18-án 21 óráig

a Hadnagy utcának a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakasza.

A hazai szurkolók a Sportcsarnokba az Eperjes utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Lipp Vilmos utca felől biztosított.

A lezárással érintett területre – az ellenőrzést követően – az engedéllyel, illetve érvényes belépőjeggyel, vagy lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

A vendégszurkolók parkolás céljából a sportcsarnok mögötti zárt területet, illetve a sportcsarnok és a zárt parkoló között található területet használhatják. A hazai szurkolók a Hadnagy utcában, valamint a környező utcákban parkolhatnak járműveikkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában