játék

2019.06.28. 07:00

Innovatív kuckó került az óvodába – Lehet vár és alagút is!

A 2018-as év leginnovatívabb játékának választották azt a sok puha elemből álló kuckót, amilyennel tegnap a Weöres Sándor-óvoda gazdagodott. A játékot képviselői keretéből finanszírozta dr. Kecskés László.

VN

Azonnal építkezésbe kezdtek a gyerekek Kondics Judit óvodavezetővel, a játékot dr. Kecskés László vette képviselői keretéből Fotó: HB

– De most dupla szintet építsünk a házra! – határozták el a gyerekek, miután nagy elánnal alapjaiig rombolták a puha kuckót. – Úgy kell, hogy illeszkedjen, nézd meg a tépőzárat – kapták a jó tanácsot a várépítéshez Kondics Judit óvodavezetőtől. A készségfejlesztő játék 230 ezer forintba került, azt képviselői keretéből finanszírozta dr. Kecskés László önkormányzati képviselő.

Azonnal építkezésbe kezdtek a gyerekek Kondics Judit óvodavezetővel, a játékot dr. Kecskés László vette képviselői keretéből Fotó: HB

– A puha szivacs elemek biztonságosak a kicsiknek, az építésnek csak a képzeletük szab határt. Nagyon fontos, hogy a kreativitásuk fejlődése számára legérzékenyebb korban játszhatnak vele – mondta dr. Kecskés László. További beruházásokat is sorolt: alumínium redőnyt kap az ovi az árnyékoláshoz-hűtéshez, az mintegy 810 ezer forintba kerül. És 2,1 millió forintból az ovi előtti téren árnyékoló-esőbeállót építenek, ezeket is képviselői keretéből fedezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában