gyereknapi kívánságok

2019.06.01. 07:00

Kézilabdaedzésen is megleptük Barnit – Mikler Roland üzent neki

Másodszor is sikerült meglepnünk Kalmár Barnabást, ezzel a harmadik születésnapi kívánsága is teljesült.

Horváth Erika

Kalmár Barnabás (zöldben) és csapattársai Mikler Roland videoüzenetét figyelik Fotó: Unger Tamás

A nagymamája levele alapján találtunk rá Kalmár Barnabásra. Marika elmesélte, hogy a közelmúltban volt a kisfiú születésnapja, és három kívánsága közül ő csak az egyiket tudta teljesíteni – elvitte a Haladás korosztályos csapatába kézilabdázni. Mi pedig megpróbáltunk segíteni neki. A múlt heti számunkban már szerepelt a régésznek készülő, negyedik osztályos Barnabás – akinek óriási élményt jelentett, hogy találkozhatott és „szakmázhatott” Ilon Gábor régésszel. A másik nagy álma az volt a kézilabda-rajongó Barninak, hogy találkozhasson a Veszprém csapatának kapusával, Mikler Rolanddal – hiszen ő is a kapusposzttal szimpatizál.

Kalmár Barnabás (zöldben) és csapattársai Mikler Roland videoüzenetét figyelik Fotó: Unger Tamás

A szezon legfontosabb kihívásai előtt – közben meg is szerezte a bajnoki címet a Veszprém a Szeged ellenében, a hétvégén pedig a Bajnokok Ligája négyes döntője következik – a személyes találkozást nem lehetett tető alá hozni. Viszont érkezett Veszprémből egy küldemény, amit Barni a saját edzése elején, csapattársai körében vehetett át: Mikler Rolandtól egy dedikált fotó és egy videoüzenet, amelyben a klasszis gratulál Barninak a születésnapjára, és kitartásra buzdítja a kézilabdapályán is. Ez is nagy meglepetés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában