utómunkák

2019.06.21. 13:12

Pár hét és újra lehet vásárolni a Körmendi úton (Frissítve)

Július 11-én újra megnyitnak a boltok a Körmendi úton a Zone bevásárlóközpontban. Jelenleg az utómunkák zajlanak az üzletekben.

Lakosi Gabriella

Érdemes a vásárláskor tájékozódni, mennyi nap áll rendelkezésre a ruhák cseréjét illetően

Fotó: Pixabay.com

A bevásárlóparkért felelős Diófa alapkezelőtől úgy tudjuk, ők már mindenhol végeztek, a javítások miatt esetleg szükséges csempézések vannak már csak hátra, az üzleteket újra birtokba vehették a bérlők.

Azt ígérték, hamarosan további tájékoztatást is kapunk az ügyben, cikkünket ekkor frissítjük.

Frissítés:

A Mülleren kívül minden üzlet újra tud majd nyitni júliusban, a drogériával viszont még nem született megállapodás.

A boltokat fél éve zárták be, akkor sok pletyka kapott szárnyra a városban arról, hogy milyen gázok okoztak gondot a környéken. Arról is hallani lehetett, hogy néhány üzlet dolgozói rendszeresen rosszullétre panaszkodtak.

Az alapkezelő most azt mondta, több anyag okozott problémát, a szakértők is sokáig dolgoztak, hogy meg tudják állapítani mi a baj. Most annyit közöltek: több egészségre káros gáz is kimutatható volt a mérések alatt, de egyik sem haladta meg az egészségügyi határértéket.

Úgy fogalmaztak: „az ezzel foglalkozó szakembereken kívül másnak az adatok és a részletek nem adnak többlet információt.” Hozzátették: A cél az volt, hogy a lehető legbiztonságosabb megoldás szülessen a vásárlóink és az ott dolgozók részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában