VN-RENDEZVÉNY

2019.06.11. 07:00

Ugorjon velünk fejest a nyárba: fél áron!

Bőséges választékból vásárolhatnak olvasóink 15–20, vagy akár 50 százalékos kedvezménnyel péntektől vasárnapig a Vas Népe-bevásárlónapokon.

Vas Népe

A Family Centerben kedvére válogathat Fotó: VN-archív/UT

Harmadik éve hívja bevásárolni olvasóit a Vas Népe együttműködve a Family Center Szombathely bevásárlóközponttal, tavaly csatlakozott a kuponnapokhoz szombathelyi áruházával a Praktiker, és az idén már második alkalommal kínálunk jelentős engedményeket olvasóinknak.

A Family Centerben kedvére válogathat Fotó: VN-archív/UT

A szombati Vas Népében kedvezményekre jogosító kuponfüzetet találtak. Nincs más dolguk, mint bevinni az üzletekbe a füzetet, kitépni a megfelelő kupont, máris érvényesíthetik az adott kedvezményt. Ne feledjék, 16 üzletben három napon át kedvelt magyarországi és külföldi divatmárkák kollekcióiból választhatják ki a legelőnyösebb darabokat, amelyekből garantáltan a nyár kedvencei lesznek! A Rádió 1 Szombathely bevásárlóközpontból szombaton élőben jelentkező játékában szezonális nyeremények várhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában