A Mária-búcsút ünnepelték

2019.08.19. 10:00

Átadták a város díjait a kiemelkedő egyéni teljesítményekért

Körhintákkal, vásárral, kulturális programokkal és az érdemek elismerésével ünnepeltek tegnap a Malomkertben a Répce menti napok – csepregi búcsú rendezvénysorozat részeként.

Vas Népe

A csepregi díjazottaknak Vlasich Krisztián polgármester (bal szélen) és Ágh Péter országgyűlési képviselő (jobb szélen) is gratulált

Fotó: Ohr Tibor

A vasárnapi programot a Sárvári Néptánckör nyitotta, majd Horváth Gábor, a családügyi, kulturális és ifjúsági bizottság elnöke üdvözölte a közönséget, emlékeztetve, hogy a csepregi Mária-búcsú a legnagyobb ünnepe az itt élőknek, és idén egyben a Boldogasszony-kápolna fennállásának 150. évfordulója is.

Gagyi Levente, a megyei közgyűlés civil és nemzetiségi kapcsolatok bizottságának elnöke köszöntőjében kitért arra, hogy korábban lesajnált település volt Csepreg, most meg azt hallani: „bezzeg Csepreg, bezzeg a csepregiek”. Élhető, otthonos várost építenek a vezetői, akik azt keresik, mi az, ami összeköt, mi az, ami megújít.

Ágh Péter országgyűlési képviselő köszönetet mondott az elmúlt öt év munkájáért Vlasich Krisztián polgármesternek, kiemelve, hogy a városért végzett munka eddigi eredményei önmagukért beszélnek.

A csepregi díjazottaknak Vlasich Krisztián polgármester (bal szélen) és Ágh Péter országgyűlési képviselő (jobb szélen) is gratulált
Fotó: Ohr Tibor

– Sok még a feladat, ezért a kipróbált szövetségnek, amely már bizonyított, tovább kell dolgoznia Csepreg érdekében – fogalmazott.

Vlasich Krisztián az elmúlt időszakot összegezte, de a jövő felé fordulva. Kifejtette: bízik a folytatásban, amelyet a csapatával együtt lelkiismeretesen, munkára készen vár.

 

A rendezvényen átadták az önkormányzat elismeréseit. A Csepreg Város Szolgálatáért díj egészségügyi tagozatát dr. Müller András, védelmi és rendészeti tagozatát Lágler József, sport tagozatát Eredics Vilmos, kulturális tagozatát Kemény László és Kemény Lászlóné kapta. Polgármesteri elismerésben részesült dr. Herczeg Krisztina, Zétényi Irén, Vígh Ádám és Lukács Tifani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában