Kitüntetések

2019.08.29. 15:11

Vasiak kaptak elismerést a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon

Tiszti kinevezéseket, elismeréseket és ajándéktárgyakat adott át augusztus huszonnyolcadikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság általános főigazgató-helyettese a szervezet fővárosi központjában.

vaol.hu

Fotó: Tobak Ferenc-RSOE

Az ünnepségen több mint harmincan vehették át első tiszti kinevezésüket Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, főigazgató-helyettestől. Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 45 év munkaviszonyban töltött idő elismeréseként jubileumi jutalomban részesítette Király Lajos tű. ezredest, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjét. Az országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgy elismerésben részesítette 50. születésnapja alkalmából Csapó Lászlót, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakügyintézőjét.

 

Fotók: Tobak Ferenc-RSOE

A rendezvény végén Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok először az első tiszti kinevezésüket átvevő kollégákhoz szólt. Sok sikert kívánt nekik a tiszti pályához, majd arról beszélt, hogy számos akadályon kell keresztüljutniuk ahhoz, hogy elmondhassák, tisztek lettek. Van azonban ennél egy egyszerűbb mérce is – folytatta a tábornok: akkor lesz valakiből tiszt, amikor a beosztottjai elkezdik ekként kezelni. A főigazgató-helyettes a fogadalom egyik mondatát ajánlotta a kollégák figyelmébe: „alárendeltjeimről legjobb tudásom szerint gondoskodom”. Mint hangsúlyozta, alakuljon bárhogyan is a pályájuk a jövőben, ezt a kitételt sohase felejtsék el. A születésnaposoknak gratulálva a főigazgató-helyettes úgy fogalmazott, mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát.

Fotó: Tobak Ferenc-RSOE

Forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában