Ezüstkor

2019.10.08. 13:00

Anna nénit 90. születésnapja alkalmából köszöntötték Vasalján

Radakovits Jenőné Bognár Annát 90. születésnapján köszöntötte a családja, levélben Orbán Viktor miniszterelnök, az önkormányzat részéről Gombás Alajos polgármester és Kiss Sándor jegyző.

Civil/Gombásné Judt Magdolna

Radakovits Jenőné, Kiss Sándor, Gombás Alajos

Fotó: VN/GJM

Annus néni Vasalján született, itt járt iskolába, itt volt fiatal, ma is a szülői házban él. 1958-ban összeházasodott gyermekkori játszótársával, Radakovits Jenővel. Két gyermekük született, Béla és Jenci. Bélát 24 évesen motorbaleset érte, nem tudja mozgatni a jobb karját, de mindent ellát a ház körül, és kerékpárral elmegy Körmendre vásárolni.

Radakovits Jenőné, Kiss Sándor, Gombás Alajos
Fotó: VN/GJM

– A fiamnak mindennap főzök, mert nem eszi meg más főztjét. Én magamnak hozatom, két emberre főzni megterhelő lenne. Csak járókerettel tudok közlekedni a lakásban, egy gondozónő segít a háztartási munkákban. Sajnos a férjem lassan két éve nincs közöttünk. Szeretem a verseket, dalokat, mindig újakat tanulok – mesélte az ünnepelt, aki a hosszú élet titkát is a sok munkában, a folyamatos tanulásban és a jó hangulatú dalolásban látja.

Civil/Gombásné Judt Magdolna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában