Tavaszig nyolc vetítésre várják a nézőket

2019.10.24. 07:00

Európai és amerikai filmek a vépi klubban

A messzi dél vadjai – Benh Zeitlin 2013-as amerikai drámájával indult újra a vépi filmklub. Háborús, vígjátékhoz közelítő, magyar animációs és politikai töltetű alkotások is láthatók majd – jövő tavaszig nyolc vetítésre várják a nézőket a művelődési házba.

Tóth Kata

Fotó: unsplash.com

Tavalyhoz képest még nagyobb kínálattal, havi rendszerességgel szerdánként vár mozizni Meskó Krisztián klubvezető, aki a filmművészet minden területéről választott alkotásokat. Amerikai és európai filmek, művészfilmek és populárisabb alkotások váltják majd egymást, és ahogy korábban, úgy most is lesznek meghívott vendégek.

A legutóbbi szezonban és az októberi első alkalommal is 15-20 fős társaság jött össze a művelődési házban, de szívesen látnak bárkit, a filmklub nyitott mindenkinek.

Meskó Krisztiántól megtudtuk még: minden alkalommal hangolja majd valaki a közönséget az alkotásokra, a filmnézést pedig beszélgetés követi. Aki jó filmekre kíváncsi, szórakozni szeretne, értő közönséggel beszélgetne az alkotásokról vagy csak vackolódni vágyik, menjen a szerda esti vetítésekre a művelődési házba, ahol továbbra is ingyenes a mozizás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában