Megújult a gyógyászati részleg

2019.10.11. 07:00

Hatszázötvenmillió forintból modernizálták a büki fürdőt

Mintegy 650 millió forintból lett 21. századi a büki gyógyfürdő gyógyászati részlege. Csütörtökön adták át a beruházást, ma elindul az oszteoporózisprogram, a csontritkulás kezelésére fókuszálnak.

Bakos Ágnes

Ágh Péter, dr. Németh Sándor és Boros László Attila közösen tekintette meg a felújított részleget Fotó: OT

Egy csaknem negyvenéves épületet újítottak fel, abban pedig nemzetközi színvonalú szolgáltatást nyújtanak – mutatta be a beruházás eredményét dr. Németh Sándor, Bük polgármestere. Szerinte joggal lehetnek büszkék a bükiek és egész Vas megye a gyógyfürdőre, amely, mint fogalmazott, ékköve a hazai fürdőkultúrának. Előre is tekintett: keresik a létesítmény további fejlesztési lehetőségeit.

Bízik abban, hogy sokszorosan megtérül a fejlesztés, ehhez erőt kíván és partnerséget kínál – ezt mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő a tegnap tartott ünnepélyes avatón.

 

A fürdő gyógyászati részlege 1400 négyzetméteren újult meg, továbbra is a gyógyvízre építenek és a helyi szaktudásra, de modern szolgáltatásokkal, eszközökkel – összegezte a 650 millió forintos beruházást Boros László Attila, a fürdő vezérigazgatója. Mától elindul az oszteoporózisprogram, a csontritkulás kezelése, ez az új specializáció – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában