Közlemény

2019.10.03. 20:35

Politizálás helyett tartsa tisztán Celldömölköt

Az Otthonunkért Közösen Egyesület teljes megdöbbenéssel fogadta a hírt, miszerint a Cselekvő Összefogás Celldömölkért Egyesület (CSÖCE) alelnöke beismerte, hogy a városvezetés a Celldömölki Városgondnoksággal helyeztette ki a választási molinóit – áll az egyesület közleményében.

Vas Népe

„Felháborítónak tartjuk, hogy a Városgondnokság munkaidőben kampányol ahelyett, hogy a város rendezettségét biztosítaná. Felszólítjuk a CSÖCE-t, hogy hozzák nyilvánosságra a CSÖCE és a Városgondnokság közt köttetett kampányszerződést, és a szolgáltatás számláját. Nyilatkozzanak arról, hogy pontosan mennyiért vállalták ezt a szolgáltatást. Ha ezt nem teszik meg, akkor attól tartunk, hogy titkolnak valamit” – fogalmaz a közlemény, hangsúlyozva: a Városgondnokságnak nem az a feladata, hogy kampányoljon. Rendkívül aggályosnak tartják, hogy „miközben a CSÖCE így is megszámlálhatatlan pénzt költ a kampányra, a polgármester a saját maga által elnökölt egyesületen keresztül megbízza a Városgondnokságot a saját plakátjainak kihelyezésére”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában