Vendégszereplés

2019.11.06. 11:54

Mennyiért lép fel Alföldi Róbert a Szent Márton Gálán?

Egyik legnagyobb ünnepére készül a vasi megyeszékhely. Márton-naphoz kapcsolódóan kirakodóvásárral, egyházi eseményekkel, óvodai és iskolai programokkal, valamint díjátadó gálával ünneplik, hogy 316-ban Savariában született Szent Márton.

VN

Európa egyik legnépszerűbb szentjére, a Tours-i püspökre, a katonára is emlékeznek és emlékeztetnek ezekben a napokban Szombathelyen.

„Szent Márton példakép. A jólelkűség, a felebaráti szeretet, a szolidaritás és az egyszerűség példaképe” – olvasható a Szent Márton Gála programját népszerűsítő leírásban a szombathelypont.hu oldalon.

Majdnem három évtizedes hagyományra tekint vissza a szombathelyi önkormányzat által szervezett Szent Márton Gála. November 9-én, szombaton 18 órától az Agora Művelődési és Sportházban adják át a legmagasabb városi elismeréseket. Ezen a napon veheti át Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója a Szombathely díszpolgára címet a baloldali városvezetéstől.

Úgy tűnik, dr. Nemény András polgármester megadja a módját Jordán Tamás elismerésének. A gála szereplői között Alföldi Róbert és Falusi Mariann nevével is találkozhatunk. Információink szerint egyikük sem felebaráti szeretetből vállalta a szombathelyi szereplést, Alföldi Róbert produkciójáért a baloldali városvezetés mélyen az adófizetők zsebébe nyúlt. Kíváncsiak lettünk, hogy mennyiért lépnek fel a városi gálán a budapesti sztárvendégek, ezzel – és az ünnepség egyéb költségeivel – kapcsolatos kérdéseinket elküldtük dr. Nemény András polgármesternek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában