Jótékonyság

2019.11.16. 12:50

Újra elindult Vujity Tvrtko népszerű közösségi játéka

Vajon ismét Vas megye lesz a nyertes?

vaol.hu

Fotó: Facebook/Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy újra elindítja népszerű megyés játékát. A versenyben mind a 19 magyarországi megye részt vesz, Budapest, Kovászna, Hargita, Maros, Bihar, Szatmár megye, a Felvidék, Délvidék Kárpátalja és azon országok pedig szintén, ahol a statisztikák jelzik a magyar lakosság számát. Tvrtko eredeti bejegyzése alatt, kommentben kell megírni, ki honnan követi oldalát, melyre 48 óra áll rendelkezésre. A lakosságszám alapján történő átszámítás után, a győztes megyében a népszerű műsorvezető tart egy jótékonysági estet, melynek a teljes bevételét a rászoruló gyerekek kapják.

Az előző közösségi játék hatalmas népszerűségnek örvendett, amit végül Vas megye nyerte meg. Tvrtko Celldömölkön tartott dupla-teltházas előadást, melyet még saját költségéből meg is duplázott. Összesen 3 millió 640 ezer forint gyűlt össze, amiből a Markusovszky kórházban gyerekkönyvtárat és meseszobát alakítottak ki a beteg gyerekek számára.

Mivel Vas megye nyerte az előző versenyt, ezért megyénk kezdheti a játékot:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában