Utólag viccessé vált pillanatok

2019.12.31. 07:00

Fotóink, melyek az év utolsó napján már nem is tűnnek annyira elrontottnak

Vannak fotók, amelyeket nem éppen úgy akartunk elkészíteni, ahogy megszülettek, de utólag már egy cseppet sem bánjuk.

Vas Népe

Még hogy nem lehet belelátni senkinek a fejébe!

Fotó: VN-Archív

Évente több tízezer képet készítenek kollégáink, ezek néha beállított képek, máskor elkapott pillanatok. Amikor a fotós ráhelyezi ujját az exponálógombra, és tudásában, tapasztalatában, valamint ösztöneiben bízva lenyomja, ritkán éri meglepetés, hiszen látja a témát, tudja, mit fotóz, a dolga többnyire csak annyi, hogy kiválogassa a legjobbat.

Ezekkel a képekkel nap mint nap ön is találkozhat a Vas Népében. Időnként azonban – nagyjából ezerképenként egyszer – a véletlen, a sors vagy ki tudja, mi úgy rendezi a pillanatot, hogy a fotón szereplő alakok és tárgyak úgy állnak össze, hogy azok óhatatlanul mosolyt csalnak az arcunkra, így eredeti céljuknak már nem felelnek meg. Ezek a képek azonban nem mennek veszendőbe, alig várják, hogy előkerülhessenek az archívumból, és végre elfoglalhassák méltó helyüket a szilveszteri lapszámban.

Ezúttal az imádkozó sportvezetőnek, a mellékhelyiségből előbújó Mikulásnak, a szántóföldi focinak, a bicikliző papnak, a vakondról elmélkedő újságírónak és a lampion mögött rejtőző képviselőnek jutott hely. Lássuk a képeket:

Egy jó tanácsot adhatok: ha olajos a láncod, fehér reverendában ne üljél fel a biciklire!
Fotók: VN-archív
Itt van még az a kisgyerek? Mert azt hiszem, ez most sokáig fog tartani
Még hogy nem lehet belelátni senkinek a fejébe!
A füves pálya nem pálya. A fiúk olyan lelkesen játszottak, hogy felszántották
Van úgy, hogy nem világosítják fel a dekoratőrt, hogyan helyezze el a lampionokat. De probléma egy szál se, a képviselő így is felvillanyozta a közönséget
Ha mindenki imádkozott volna tapsolás helyett, ez most sokkal simábban ment volna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában