tragédia

2019.12.23. 18:49

Győri gyermekgyilkosság: eltemették a testvérpárt

Hétfőn délután a római katolikus egyház szertartása szerint elkísérték utolsó útjára a múlt vasárnapi győri kettős gyilkosság áldozatait. A temetésen a családtagokon kívül sokan lerótták kegyeletüket az elhunyt gyermekek iskolatársai és az ismerősök, falubeliek közül.

Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Amint arról beszámoltunk, a 13 éves H. Liliánát és a 10 éves H. Márkot apjuk ölte meg múlt vasárnap győri lakásában, ahova az édesanyjuk láthatásra vitte őket. A legkisebb, hatéves leánygyermekét nem bántotta, és a gyilkosság után öngyilkos lett a férfi.

Fotó: Cseh Gábor

H. Gábor 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére, amiért öt év fegyházbüntetést kapott. Innen 2019 szeptemberében, jó magaviselete miatt, feltételesen szabadlábra helyezték. A bíróság az anya kérésére, illetve a pszichológiai szakvéleményre hivatkozva feljogosította a férfit a kiskorú gyermekeivel való kapcsolattartásra.

Fotó: Cseh Gábor

A döntés óta most először voltak láthatáson az apjuk győri lakásában.

Előzmények:

[embed]https://www.vaol.hu/orszag-vilag/megelozheto-lett-volna-a-tragedia-gyorben-3443544/[/embed]

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/gyori-gyerekgyilkossag-torvenyt-modosithatnak-a-tragedia-csaladirtas-miatt-3446634/[/embed]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában