idősek köszöntése

2019.12.03. 07:00

Köszöntötték a szépkorúakat Vasalján

A község önkormányzata nevében szeretettel hívták a szépkorúakat az idősek napi ünnepségre. A kultúrházban szinte mindenki együtt énekelt a zenés műsor alatt.

Civil/Gombásné Judt Magdolna

Fotó: VN/Gombásné Judt Magdolna

Péter Árpád polgármester az önkormányzat nevében köszöntötte az egybegyűlteket. Szólt arról, hogyan és miért tiszteljék a fiatalok az időseket, egyben jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánt.

Fotó: VN/Gombásné Judt Magdolna

A Szó és Kép színpad a Lajstrom című színdarabot mutatta be, melyben egy anyósa és felesége által irányított nős férfi a főszereplő.

Fotó: VN/Gombásné Judt Magdolna

A vasaljai iskolások is hangulatos zenés műsort adtak. Életképek bemutatásával emlékeztek meg a községben élő kilencven évesekről és a hatvanegy éves házasságukat ünneplő párokról. A szemekben megjelentek az emlékezés könnyei az ifjúkori képek láttán.

Fotó: VN/Gombásné Judt Magdolna

Ez után Benkő Zsuzsanna és Szilágyi Arnold adott szórakoztató műsort, melyben az idős férfiakat, nőket is bevonták az énekes szerepekbe.

VN/Gombásné Judt Magdolna

Finom vacsora, saját készítésű sütemények koronázták meg az estébe nyúló találkozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában