Új fejezet kezdődhet

2019.12.12. 07:00

Tornaszobát adtak át a körmendi szociális központban

Új fejezet kezdődött a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ életében – hangsúlyozta a felújított tornaszoba átadóján szerdán Szálkai Istvánné, az intézmény vezetője.

Markó Petra

Marton Miklós, Király György, Szálkai Istvánné és Bebes István

Fotó: Jámbori Tamás

Az eseményen megtudtuk, hogy az épület korábban lakóház volt, tehát funkcióját tekintve egészen más miatt építették, mint ahogy napjainkban használják. A pincében, az egykori tárolóhelyiségekből alakították ki a tornaszobát, aminek állapota folyamatosan romlott, a falak vizesek és penészesek voltak, a felújítás nem tűrt halasztást.

Marton Miklós, Király György, Szálkai Istvánné és Bebes István
Fotó: Jámbori Tamás

Az intézmény önerőből nem tudta volna fedezni ennek költségét, így a helyi önkormányzat, a Lions Klub, a Dr. Batthyány-Strattmann László Kórházért Közalapítvány és a Reménysugár Közhasznú Alapítvány összefogásának köszönhető, hogy mára jól szigetelt, szellőzőrendszert és korszerű fűtést kapott a tornaszoba.

Bebes István polgármester a szociális odafigyelésre, az ellátás fontosságára hívta fel a figyelmet és arról szólt, hogy a város rendeleteiben is igyekszik teljes mellszélességgel támogatni az intézményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában