Társadalmi felelősségvállalás

2019.12.04. 07:00

Új defibrillátort kaptak a szombathelyi mentők

Csaknem hétmillió forint értékű defibrillátort adott át a Szombathelyi Mentőállomáson tegnap Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezető igazgatója.

Merklin Tímea

A mentők jelenlétében rendezték meg az átadást

Fotó: Unger Tamás

– Idén összesen tízmillió forint értékű adományt kaptunk a cégtől, ez a készülék – egy diagnosztikai terápiás egység sok-sok funkcióval – majdnem hétmillió forintot ér – mondta dr. Lórántfy Mária, az OMSZ Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezetének igazgatója.

A mentők jelenlétében rendezték meg az átadást

A jelen lévő mentők egységes ruházatáról szólva kiemelte a cipőiket, amelyek jól illenek a munkaruhához, ebből hatvan párat kapott a Szombathelyi Mentőállomás.

 

Szigeti Tibor ügyvezető úgy fogalmazott: nagy örömére szolgál, hogy a vállalat ismét hozzájárulhatott a mentők munkájához, a felsővezetés számára fontos a társadalmi felelősségvállalás. Tavaly egy mellkaskompressziós készüléket adományoztak a mentőknek, idén egy újraélesztő készüléket, és ezek csekély dolgok ahhoz képest, amit a mentők nyújtanak – mondta az ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában